Gebundelde kennis

Onze deskundigheid voor oplossingen op maat

Voor de ontwikkeling, productie en inbedrijfstelling van complexe logistieke systemen voor de industrie bundelen wij onze deskundigheid in vakspecifieke teams. Uw project wordt begeleid door één verantwoordelijke projectleider. Op die manier wordt het aantal contactpunten gereduceerd en worden communicatiewegen kort gehouden. De intensieve kennisuitwisseling binnen het team en het hele bedrijf zorgt ervoor dat nieuwe inzichten worden verspreid over talrijke afdelingen. Veelvoudige oplossingen voor hoge eisen worden zo snel realiseerbaar. Onze knowhow is uw succes

 

Lödige Industries is al meer dan 60 jaar specialist in transport- en opslagtechniek en wereldwijd marktleider in luchtvrachtinstallaties.
De jarenlange ervaring van onze gekwalificeerde ingenieurs wordt weerspiegeld in onze dagelijkse activiteiten.
Wij ontwikkelen onze medewerkers doelgericht en continu verder.
Wij kunnen steunen op onze eigen productie in Duitsland en Roemenië.
Wij werken samen met betrouwbare en door ons geauditeerde leveranciers.

 

Onze kwaliteit is uw zekerheid

Lödige Industries is gecertificeerd volgens EN ISO 9001:2008.
Wij controleren onze producten in het kader van een uitgebreide kwaliteitscontrole en verzekeren zo dat u een hoogwaardig en betrouwbaar product ontvangt.
Wij gebruiken eigen hallen om prototypen te bouwen en te testen.
Wij optimaliseren onze producten en activiteiten volgens de nieuwste technische ontwikkelingen en inzichten.

 

Onze service is uw voordeel

Lödige Industries staat met regionale contactpersonen wereldwijd voor u klaar!
Wij bieden u oplossingen uit één hand: advies, ontwerp, constructie, productie, installatie, inbedrijfstelling en onderhoud.
Wij geven u oplossingsgericht advies: wij selecteren voor u het optimale product of ontwikkelen samen met u een individuele oplossing op maat.
Wij dragen zorg voor uw oplossing: onze services gelden voor Lödige-oplossingen én voor installaties van derden en strekken zich uit van onderhoud, reparatie en reserveonderdelen verkoop tot aan modernisering en verbouwing.
Wij verhogen uw efficiëntie! Wij analyseren bestaande transporttechnische systemen en ontwikkelen voor u een duurzame en solide oplossing.